Rett etter Aktivitetslederkurs i 2020, fra 6. – 12. juli, inviterer vi til oppdagelsestur til den flotteste delen av Isfjorden. Vi begynner ved Daudmannsodden og avslutter i Ekmanfjorden eller Dicksonfjorden. Underveis padler vi langs breer, en varierende kyst, og blant Svalbards rikeste tundra. Solen skinner siden 19. april og nå ved midtsommertider er det ingen forskjell på dag og natt.

Legg fra deg klokken, vi padler når det passer oss!

Bjørnevakt: På kajakktur deler vi kysten med isbjørnen, som sakte har begynt å befolke Isfjorden igjen etter jaktstoppet i 1973. Vi må alltid være på vakt og ha en retrettplan for ikke å havne i konflikt. For at dette skal være mulig på natten har vi våken isbjørnvakt i skift, som vi alle deler på. Forbered deg på en time av arktisk stillhet og ro, og kanskje kanskje, ditt livs naturopplevelse. I sikkerhet sammen med erfarne og utdannede Svalbardguider.

Hva er inkludert: Kajakk, båttransport til og fra Longyearbyen, padleutstyr, telt, mat, og sikkerhetsutstyr.

Hva du må ordne selv: Transport til Longyearbyen, personlig turutstyr, liggunderlag og sovepose.

Veiledere: Calle Schönning

Hvis du ikke skal være med på Aktivitetslederkurset i forkant av turen kan det ordnes med transport fra Longyearbyen.

Er du ikke Aktivitetsleder / skal du ikke delta på samlingen, men har lyst å bli med på turen? Skriv oss en rad og fortell oss om din padleerfaring, så kanskje du kan bli med likevel!

Pris: 29 500 kroner 

  • Hva: Tur
  • Krav til deltakelse: Aktivitetslederkurs eller tilsvarende erfaring
  • Dato: 6. - 12. juli 2020
  • Pris: 29 500 NOK
  • Bestilling: Epost til info@svalbardkayak.no